la Cote Plage

 

 

De gezellige appartementen zijn midden in de natuur, langs een helling gebouwd met veel hout en witte gepleisterde muren.

Ze hebben een fantastich uitzicht over de etang de Berre en het vissersdorpje Saint Chamas, op slechts 1. 8 km afstand over het water. De keukens zijn voorzien van vaatwerk, een grote koelkast (behalve Sarriette die een kleine koelkast heeft)  met vriesgedeelte, magnetron, koffiezetapparaat en een 4-gaspits kookplaat.

 

 Op de terrassen vindt u een tuinmeubilair, een parasol en een kleine barbecue.

Er zijn dekbedden en kussens aanwezig, maar wij vragen u zelf uw lakens , hand- en theedoeken mee te brengen.

Een wasmachine staat voor algemeen gebruik beschikbaar op het domein. Gratis WIFI.

 

 

 

De appartementen:

 

 

Apt. "Basilic": geschikt voor 4 tot 7 personen. 60 m2.

Via het terras kom je binnen in de woonkamer met grote eettafel en zithoek met twee eenpersoonsbedden (90 x 190). Links van de woonkamer, twee slaapkamers, in de ene 2 eenpersoonsbedden (90 x 190), de andere een tweepersoonsbed (140 x 190) en een eenpersoonsmatras (90 x 190) op een mezzanine. Rechts een keukenhoek met een grote koelkast met vriesgedeelte, een 4-pits gastoestel en vaatwerk, bestek, enz. Daarachter bevindt zich de badkamer met wastafel, ligbad met douchekraan en het toilet. Groot terras met barbecue en prachtig uitzicht over het meer. Er bestaat de mogenlijkheid om bij dit huis, een kleine studio (met koelkast , magnetron en koffiezetapparaat maar zonder mogenlijkheid om te koken) voor 2 personen extra te huren.

 

Apt. "Laurier": geschikt voor 4 tot 6 personen. 60 m2.

Via een kleine hal kom je binnen, links is een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (90 x 190) en recht vooruit de badkamer met wastafel, ligbad met douchekraan en het toilet. Een trap leidt naar de verdieping waar zich de woonkamer met een zithoek met 2 eenpersoonsbedden (90 x 190), de open keukenhoek met een grote koelkast met vriesgedeelte, een 4-pits gastoestel en vaatwerk, bestek, enz. en de eettafel evenals een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140 x 190) bevinden. Open slaande deuren naar het terras die  kleiner is dan de anderen, maar natuurlijk wel met tuinmeubilair, een kleine barbecue en met heerlijk uitzicht over het meer.

 

Apt. "Melisse": geschikt voor 2 tot 4 personen. 35 m2 + 30 m2 terras.

Via het terras kom je binnen in de woonkamer met links 2-eenpersoonsbedden (90 x 190), rechts een open keukenhoek met een grote koelkast met vriesgedeelte, een 4-pits gastoestel en vaatwerk, bestek, enz., bar en eettafel. Enkele treden leiden naar de badkamer met wastafel, ligbad met douchekraan en het toilet en naar een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140 x 190). Geweldig groot terras met barbecue en volledig onbelemmerd uitzicht over het meer.

 

Apt. "Romarin": geschikt voor 4 tot 6 personen. 60 m 2 (terras 14 m2).

Woonkamer met 2 eenpersoonsbedden (90 x 190 en 80 x 190) en een slaaphoek (gedeeltelijk gesloten door een muur en door een gordijn) met 2 eenpersoonsbedden (90 x 190). Rechts een slaapkamer (gesloten door een gordijn) met een tweepersoonsbed. Enkele treden dalen eerst naar de badkamer met wastafel, ligbad met douchekraan,dan naar het toilet, vervolgens naar de eetkamer met keukenhoek met een grote koelkast met vriesgedeelte, een 4-pits gastoestel en vaatwerk, bestek, enz., bar en eettafel. Openslaande deuren leiden naar een groot terras met vrij uitzicht over het meer.

 

Apt. "Sarriette : geschikt voor 2 tot 4 personen. 30m2. 

Woonkamer met 2 eenpersoons slaapbanken en keukenhoek metkleine koelkast, 4 pits gastoestel en vaatwerk, bestek, enz. Slaapkamer, afgesloten van de woonkamer met een gordijn, badkamer met wastafel, douche en toilet. Leuk terras op het niveau van het meer met barbecue. Door de ligging heeft dit terras iets minder privacy maar wel een heerlijk uitzicht.